RECEPTIONSMENU I
Velegnet til både stående og siddende reception:
Små delikate, lukkede sandwich af lækkert brød.
Beregn 3-4 stk. pr. person.
Pris pr. stk. kr. 38,00
Vælg mellem:
Marinerede rejer med hvidløgscreme
Ferskrøget laks med rygeostcrem
Røget buglapper med ravigottecreme
Peberpate med cornichons
Seranoskinke med frisk parmesanost
Schorizho med melon og tørrede abrikos
Grillet kyllingbryst med bacon og karrycrem
Kalve roastbeef med peberrod og pichles
Min. 30 stk. og min 10 af hver slags.
RECEPTIONSMENU II
Velegnet til både stående og siddende reception:
Pris pr. person kr. 215,00
Koldrøget laks med asparges
spicy kyllingespyd med tayakimarinade
Små rosetter af spegeskinke med grissini
Små spyd med scampi
Mini frikadeller
Sprød saltet bruchetta med tomattopping
Kalkunfarseret snackpeber
Ostestave af modnet manchego
Frisk frugt i bidder
Udvalg af friskbagt brød
Minimum til 10 personer
RECEPTIONSMENU III
Velegnet til både stående og siddende reception:
Pris pr. person kr. 265,00
Små miniclubs med kylling, bacon og karry
Spicy kyllingespyd med tayakimarinade
Chillistegte scampirejer på spyd
Varmrøget laks med urtecreme
Krabbesalat med mango og forårsløg
Butterdejssnegl med tomatsalsa og pesto
Mini frikadeller
Ostestave af manchego og emmentaler
Udvalg af friskbagt brød
Fyldte chokoladeskaller med frisk frugt
Minimum 40 couverter