top of page

RECEPTIONSMENU I

Velegnet til både stående og siddende reception:

 Små delikate, lukkede sandwich af lækkert brød.

 Beregn 3-4 stk. pr. person.

Pris pr. stk. kr. 38,00

 

Vælg mellem:

 Marinerede rejer med hvidløgscreme

 Ferskrøget laks med rygeostcrem

 Røget buglapper med ravigottecreme

 Peberpate med cornichons

 Seranoskinke med frisk parmesanost

 Schorizho med melon og tørrede abrikos

 Grillet kyllingbryst med bacon og karrycrem

 Kalve roastbeef med peberrod og pichles

 Min. 30 stk. og min 10 af hver slags.

RECEPTIONSMENU II

Velegnet til både stående og siddende reception:

Pris pr. person kr. 215,00

 

Koldrøget laks med asparges

spicy kyllingespyd med tayakimarinade

Små rosetter af spegeskinke med grissini

Små spyd med scampi

Mini frikadeller

Sprød saltet bruchetta med tomattopping

Kalkunfarseret snackpeber

Ostestave af modnet manchego

Frisk frugt i bidder

Udvalg af friskbagt brød

Minimum til 10 personer

RECEPTIONSMENU III

Velegnet til både stående og siddende reception:

 Pris pr. person kr. 265,00

 

Små miniclubs med kylling, bacon og karry

Spicy kyllingespyd med tayakimarinade

Chillistegte scampirejer på spyd

Varmrøget laks med urtecreme

Krabbesalat med mango og forårsløg

Butterdejssnegl med tomatsalsa og pesto

Mini frikadeller

Ostestave af manchego og emmentaler

Udvalg af friskbagt brød

Fyldte chokoladeskaller med frisk frugt

Minimum 40 couverter

bottom of page