top of page

FORRETTER

Seranoskinke, friske asparges og semi dried tomater.

kr. 91,00

​

Lakse relette m. æble/fennikel og sprød salat 

kr. 96,00

​

Panadebagt fiske rulle med Sc ravigotte, lakse rogn og friske urter.

kr. 99,00

​

Carpaccio af røget tun gnedet med kørvel olie, sprødskårne urter.

kr. 109,00

​

Torske rilette med Gin/tonic agurker og rugbrøds knas 

kr. 102,00

​

Blinis (små pandekager) med 3 slags rogn, syrnet fløde, fint snittet rødløg og marinerede urter.

kr. 130,00

​

​

Alle forretter serveres med frisk bagt brød 

HOVEDRETTER

Stegeretter serveret på fade:

Kalv stegt som vildt med hvide/brunede kartofler, waldorfsalat, tyttebær og flødesauce. 

kr. 199,00

​

Krydderurte farseret perlehønebryst m. basilikum sauce og årstidens grønsager.

(der serveres et helt bryst pr. person)

kr. 199,00

​

Kalve Culotte med bagte rodfrugter, rustic salat og tomatiseret sky. 

kr. 199,00

​

Helstegt kalvefilet med orange/rosapeber sauce, samt årstidens grøntsager. 

kr. 219,00

​

Stegeretter serveret på tallerken:

Kalve tournedos med ristede shitake svampe og østershatte, grillede gulerod,

konfiteret pastinak og demi glace,

kr. 238,00

​

Okse tornedos rossini, (foie gras og trøfler) dertil grillet grønsager, pommes duschess og timian sky. 

kr. 279,00

​

Alle retter serveres med årstidens kartofler.

​

BUFFETER

Hovedret buffet : (kun med minimum forret eller dessert)(minimum 20 couverter)

Rosastegt kalveculotte, marineret svinemørbrad, tomat/flødebagte kartofler i skiver, 2 slags salat, brød og smør.

kr. 212,00

​

Hovedretbuffet II: (kun med minimum forret eller dessert)(minimum 20 couverter)

Rosastegt kalveculotte, marineret svinemørbrad, ost/spinat farseret kalkunbryst, tomat/fløde bagte kartofler, skindstegt kartofler, 3 slags salat, brød og smør

kr. 232,00

​

​

Buffet I (minimum 20 personer)

2 slags sild med løg og capers

Æg og rejer på salatbund.

Varmrøget laks m. citrus/honning

Pastasalat med skinke

Fiskefilet med remolade 

Tarteletter med høns i asparges

Stegte kyllingevinger

Mørbradbøf med bløde løg og surt

Rustic salat

frikadeller og rødkål

Ost og frugt

Brød og smør

kr. 323,00

​

Buffet 2 (minimum 20 personer)

Siciliansk røget laks

Viktoriabars terrine

Panadebagt fladfisk

Stegte nudler m. yakatorispyd

Rustic salat m. tørrede bær

Chorizo stegt unghanebryst m. Provence timbale

Kokos/peanuts bagt mørbrad på æble/fennikel sauté

madagaskar stegt kalveculotte m. tomatsalat

Diverse brødsorter og smør

kr. 355,00

DESSERTER

Hjemmelavet islagkage med revet marcipan. 

kr. 92,00

 

Hvid chokolade Fragilité triangel, med råsyltede bær og frisk frugt. 

kr. 94,00

​

 Varm chokoladekage serveret med is og bærculis.

kr. 99,00

 

Husets dessert tallerken m/hjemmelavet nødde/pistage parfait, mørk chokoladefragilité og friske frugter,

kr. 118,00

 

Mandelrand m. chokoladegarnach is, bær og is,

kr. 114,00

 

Creme brylé m. sorbet, syltede kumquat og bagt chokolade,

kr. 106,00

NATMAD

Æggekage med bacon. 

kr. 110,00

​

 Pålægsbord med 5 slags pålæg og diverse. 

kr. 110,00

​

 Aspargessuppe med kødboller 

kr. 90,00

​

 Aspargessuppe med friske grønne asparges.

kr. 95,00

​

 Karrysuppe med kyllingekød og ris.

kr. 90,00

​

 Hotdog buffet "med det hele"

kr. 110,00

BRUNCH

Max. 4 timer, starter senest kl. 11:00

Standard Brunch kr. 162,00

 

Rundstykker, franskbrød, wienerbrød, rugbrød, skæreost, brieost

 2 slags marmelade, 2 slags pålæg, kaffe/te, juice og smør.

 Min. 20 personer

 

Tilkøb til standard:

 Stegte cocktail pølser kr. 20,00

Scrambled eggs kr. 16,00

Stegt bacon kr. 28,00

Pandekager med ahornsirup kr. 19,00

Sild marineret kr. 19,00

Lun leverpostej med bacon kr. 19,00

Vafler med sukker kr. 28,00

Grøn salat med kylling kr. 21,00

Blødkogt æg kr. 12,00

Ferskrøget laks kr. 35,00

Udskåret frugt kr. 38,00

Små frikadeller kr.24,00

BEGRAVELSE / BISÆTTELSE

Pølse-/ostebord med lun leverpostej og lune frikadeller og kaffe/te og kringle

kr. 245,00

​

 Pølse-/ostebord med lun leverpostej og lune frikadeller

kr. 205,00

​

 Kaffe/te med hjemmebagt boller og kringle, ost og marmelade

kr. 175,00

 

Minimum 20 personer

DIVERSE

Husets vin rød/hvid pr. flaske kr. 225,00

           Husets rødvin nr. II kr. 255,00

                   Vin ad libitum (husets vin inkl. dessertvin) kr. 225,00

                   Dessertvin Portvin eller Moscato pr. glas kr. 50,00

                   Fri bar: Øl, vand, vin og Kander (max 3 timer) kr. 145,00

                 Kaffe/the kr. 45,00

           2 stk. kransekage pr. person kr. 55,00     

          Kander (Gammel Have – Filur-…) kr. 235,00

                   Cognac kr. 45,00

                 Likør kr. 40,00

                  Øl kr. 40,00

                  Vand kr. 40,00

bottom of page