smiley01.jpg

Østre Allé 110 • 4800  Nykøbing F.

info@vesterskoven.dk

Tlf.: +45 54 85 66 99

  • Facebook

FORRETTER

Lakse roulade med stenbiderrogn og nori tang

kr. 64,00

 Viktoriabras triangel med semi soltørrede tomater, hertil spøde salater vendt i senneps

vinaigrette og krydderurtecreme

kr. 66,00

 Seranoskinke, friske asparges og semi dried tomater

kr. 65,00

 Panadebagt hajmalle filet, hertil salsa af tomater og basilikum

kr. 66,00

 Carpaccio af røget tun gnedet med kørvel olie, sprødskårne urter

kr. 68,00

 Alle forretter er minimum 10 couverter

BUFFETER

Buffet 1:

2 slags sild med løg og capers

Æg og rejer på salat bund

Varmrøget laks med citrus/honning

Pasta salat med skinke

Fiskefilet med remouladedressing, brød og smør

Tarteletter med høns i asparges

Stegte kyllingevinger

Mørbrad med bløde løg og surt

Rustic salat

Frikadeller og rødkål

Ost og frugt

Brød og smør

kr. 226,00

Minimum til 20 personer

 

Buffet 2:

Siciliansk røget laks

Viktoriabras terrine

Panade bagt sej filet

Stegte nudler med yakatorispyd

Mix af babysalat med tørrede bær

Chorizo stegt ung hanebryst med Provence timbale

Kokos/peanut bagt mørbrad lagt på fennikel sauté

Madagaskar stegt kalve culotte med tomat salat

Diverse brød sorter og smør

kr. 263,00

Minimum til 20 personer

HOVEDRETTER

Stegeretter:

 Kalv stegt som vildt med hvide/brunede kartofler, waldorff, tyttebær og flødesauce

kr. 148,00

 

 Krydderurt farseret perlehønebryst med basilikum sauce, og årstidens grønsager 

(der serveres 1 bryst pr. person)

Kr. 165,00

 

Kalve coulotte med bagte rodfrugter, rustic salat og tomatiseret sky

kr. 154,00

 

 Helstegt kalvefilet med orange/rosapeber sauce og årstidens grønsager

kr. 168,00

 

 Alle retter serveres med årstidens kartofler.

 Alle stegeretter er minimum 10 couverter

 

Cavery buffet 1:

 Rosastegt kalve culotte, marineret svinemørbrad, tomat/flødebagte kartofler i skiver, 2 slags salat,

dressing, brød og smør

kr. 142,00

Minimum 20 couverter

 

Cavery buffet 2:

 Rosastegt kalve culotte, marineret svinemørbrad, ost/spinat farseret kalkunbryst, tomat/flødebagte kartofler i skiver, bagekartofler, 3 slags salat, dressing, brød og smør

kr. 165,00

Minimum 20 couverter

DESSERTER

Hjemmelavet islagkage med revet marcipan

kr. 69,00

 

Hvid chokolade Fragilité triangel, med råsyltede bær og frisk frugt

kr. 69,00

 

 Varm chokoladekage serveret med is og bærculis

kr. 69,00

 

 Cremé brulé med rabarber/blåbær kompot

kr. 72,00

 

 Husets dessert tallerken med hjemmelavet nødde/pistage parfait, mørk chokoladefragilité

og friske frugter

kr. 78,00

 Alle desserter minimum 10 couverter

BRUNCH

Standard:

Rundstykker, franskbrød, wienerbrød, rugbrød, skære ost, brie, 2 slags marmelade, 2 slags pålæg og smør

kr. 79,00

 

Tilkøb til standard:

 Stegte cocktailpølser kr. 9,00

Scrambled egs kr. 7,00

Stegt bacon kr. 10,00

Pandekager med Ahornsirup kr. 12,00

Marineret sild kr. 6,00

Lun leverpostej med bacon kr. 7,00

Vafler med sukker kr. 12,00

Grøn salat med kylling kr. 12,00

Blødkogt æg kr. 6,00

Ferskrøget laks kr. 12,00

Udskåret frugt kr. 14,00

 Brunch er minimum til 20 personer