FORRETTER
Letgrillet tun med estragoncreme, kæmpe capers og havtorn
kr. 88,00
​
Lakserilette med friske æbler, syltede rødløg, marineret fennikel og rugbrødsknas
kr. 82,00
​
Seranoskinke, friske asparges og semi dried tomater
kr. 78,00
​
Carpaccio af røget tun gnedet med kørvel olie, sprødskårne urter
kr. 98,00
Alle forretter er minimum 10 couverter
BUFFETER
Buffet 1:
2 slags sild med løg og capers
Æg og rejer på salat bund
Varmrøget laks med citrus/honning
Pasta salat med skinke
Fiskefilet med remouladedressing, brød og smør
Tarteletter med høns i asparges
Stegte kyllingevinger
Mørbrad med bløde løg og surt
Rustic salat
Frikadeller og rødkål
Ost og frugt
Brød og smør
kr. 246,00
Minimum til 20 personer
Buffet 2:
Siciliansk røget laks
Viktoriabras terrine
Panade bagt sej filet
Stegte nudler med yakatorispyd
Mix af babysalat med tørrede bær
Chorizo stegt ung hanebryst med Provence timbale
Kokos/peanut bagt mørbrad lagt på fennikel sauté
Madagaskar stegt kalve culotte med tomat salat
Diverse brød sorter og smør
kr. 289,00
Minimum til 20 personer
HOVEDRETTER
Stegeretter:
Krydderurt farseret perlehønebryst med basilikum sauce, og årstidens grønsager
(der serveres 1 bryst pr. person)
Kr. 185,00
Rosastegt kalvecoulotte med bagte rodfrugter, rustic salat og tomatiseret sky
kr. 174,00
Helstegt kalvefilet med orange/rosapeber sauce og årstidens grønsager
kr. 178,00
Alle retter serveres med årstidens kartofler.
Alle stegeretter er minimum 10 couverter
Cavery buffet 1:
Rosastegt kalve culotte, marineret svinemørbrad, tomat/flødebagte kartofler i skiver, 2 slags salat,
dressing, brød og smør
kr. 189,00
Minimum 20 couverter
Cavery buffet 2:
Rosastegt kalve culotte, marineret svinemørbrad, ost/spinat farseret kalkunbryst, tomat/flødebagte kartofler i skiver, bagekartofler, 3 slags salat, dressing, brød og smør
kr. 199,00
Minimum 20 couverter
DESSERTER
Hjemmelavet islagkage med revet marcipan
kr. 79,00
Hvid chokolade Fragilité triangel, med råsyltede bær og frisk frugt
kr. 79,00
Varm chokoladekage serveret med is og bærculis
kr. 79,00
Cremé brulé med rabarber/blåbær kompot
kr. 82,00
Alle desserter minimum 10 couverter
BRUNCH
Standard:
Rundstykker, franskbrød, wienerbrød, rugbrød, skære ost, brie, 2 slags marmelade, 2 slags pålæg og smør
kr. 99,00
Tilkøb til standard:
Stegte cocktailpølser kr. 11,00
Scrambled egs kr. 10,00
Stegt bacon kr. 15,00
Pandekager med Ahornsirup kr. 16,00
Marineret sild kr. 9,00
Lun leverpostej med bacon kr. 10,00
Vafler med sukker kr. 16,00
Grøn salat med kylling kr. 16,00
Blødkogt æg kr. 8,00
Ferskrøget laks kr. 18,00
Udskåret frugt kr. 19,00
Brunch er minimum til 20 personer