Hovedret

Stegeretter serveret på fade:    
     
 Kalv stegt som vildt med hvide/brunede kartofler, waldorff, tyttebær og flødesauce kr. 172,00
     
Krydderurte farseret perlehønebryst m. basilikum sauce og årstidens grønsager. (der serveres et helt bryst pr. person)  kr. 180,00
     
Kalve Culotte med bagte rodfrugter, rustic salat og tomatiseret sky kr. 172,00
     
Helstegt kalvefilet med orange/rosapeber sauce, samt årstidens grøntsager kr. 172,00
     
Stegeretter serveret på tallerken:    
     
Kalve tounedos med ristede shitake svampe og østershatte, tomatsalat i egen tomat, grillede gulerod, konfiteret pastinak og demi glace. kr. 210,00
     
Okse tornedos rossini, (foie gras og trøfler) dertil grillet grønsager, pommes duschess og timian sky. kr. 245,00
     
Alle retter serveres med årstidens kartofler.    
     
Hovedret-buffet 1: (kun med minimum forret eller dessert)    
Rosa stegt kalve culotte, marineret svinemørbrad, tomat/fløde bagte kartofler i skiver, 2 slags salat brød og smør.              Min. 20 couverter. kr. 170,00
     
hovedret-buffet 2: (kun med minimum forret eller dessert)    
     
Rosa stegt kalve culotte, marineret svinemørbrad, ost/spinat farseret kalkunbryst, tomat/fløde bagte kartofler, skindstegte kartofler, 3 slags salat, brød og smør. (min. 20 couverter) kr. 187,00