Buffet

Buffet 1: (min. 20 personer) kr. 255,00
2 slags sild med løg og capers    
Æg og rejer på salatbund    
Varmrøget laks m. citrus/honnig    
Pastasalat med skinke    
Fiskefilet med remolade    
Tarteletter med høns i asparges    
Stegte kyllingevinger    
Mørbrad med bløde løg og surt    
Rustic salat    
Frikadeller og rødkål    
Ost og frugt    
Brød og smør    
     
Buffet 2: (min. 20 personer) kr. 299,00
Siciliansk røget laks    
Viktoriabras terrine    
Panade bagt hajmalle    
Stegte nudler med yakatorispyd    
Rustic salat med tørrede bær    
Chorizo stegt ung hanebryst med Provence timbale    
Kokos/peanuts bagt mørbrad lagt på æble/fennikel sauté.    
Madagaskar steg kalve culotte med tomatsalat    
Diverse brødsorter og smør