Hovedretter

Stegeretter:    
Kalv stegt som vildt med hvide/brunede kartofler, waldorff, tyttebær og flødesauce kr. 148,00
     
Krydderurt farseret perlehønebryst med basilikum sauce, og årstidens grønsager kr. 165,00
(der serveres 1 bryst pr. person)    
     
Kalve coulotte med bagte rodfrugter, rustic salat og tomatiseret sky kr. 154,00
     
Helstegt kalvefilet med orange/rosapeber sauce og årstidens grønsager kr. 168,00
     
Alle retter serveres med årstidens kartofler.    
     
Alle stegeretter er minimum 10 couverter    
     
Cavery buffet 1:    
Rosastegt kalve culotte, marineret svinemørbrad, tomat/flødebagte kartofler i skiver, 2 slags salat, dressing, brød og smør kr. 142,00
Minimum 20 couverter    
     
Cavery buffet 2:    
Rosastegt kalve culotte, marineret svinemørbrad, ost/spinat farseret kalkunbryst, tomat/flødebagte kartofler i skiver, bagekartofler, 3 slags salat, dressing, brød og smør kr. 165,00
Minimum 20 couverter