Buffeter

     
Buffet 1: kr. 226,00
2 slags sild med løg og capers    
Æg og rejer på salat bund    
Varmrøget laks med citrus/honning    
Pasta salat med skinke    
Fiskefilet med remouladedressing, brød og smør    
Tarteletter med høns i asparges    
Stegte kyllingevinger    
Mørbrad med bløde løg og surt    
Rustic salat    
Frikadeller og rødkål    
Ost og frugt    
Brød og smør    
Minimum til 20 personer    
     
Buffet 2: kr. 263,00
Siciliansk røget laks    
Viktoriabras terrine    
Panade bagt sej filet    
Stegte nudler med yakatorispyd    
Mix af babysalat med tørrede bær    
Chorizo stegt ung hanebryst med Provence timbale    
Kokos/peanut bagt mørbrad lagt på fennikel sauté    
Madagaskar stegt kalve culotte med tomat salat    
Diverse brød sorter og smør    
Minimum til 20 personer